طريقة عمل شاورمة اللحم
المكونات :
فلفل أخضر – بقدونس – طماطم – بصل – ليمون ناشف – خل – ملح وفلفل اسود
-
زبادى – جنزبيل – قرفة – بهارات – 2/1 كيلو لحم
-
50 جرام دهن خروف ( ليا)
طريقة التحضير :
يبشر عدد2 بصلة ناخذ منها عصير البصل
مع الليمون والخل وملح وفلفل اسود
ويوضع على 2/1 كيلو لحم مقطع
قطع صغيرة ويوضع فى الفريزر لمدة 3 ايام
ثم يوضع عليها بعد ذلك زبادى –
جنزبيل – قرفة – فلفل – بهارات وتترك ساعتين
ثم تشوح على النار مع ملعقة سمن
ثم يوضع عليها فلفل اخضر مقطع قطع صغيرة وقطع طماطم وبصل وبقدونس ويوضع عليها
ملعقة مستردة
وتقدم فى طبق او سندوتش مع مخلل
خيار ومايونيز وكاتشاب
بالصحة والعافية
روابط قد تفيدك
0 التعليقات: